ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)

 Εντός Αττικής-Χερσαίοι & Νησιωτικοί Προορισμοί-Δυσπρόσιτες Περιοχές

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50 €.   –  Μέχρι 2 kgs ( Βάσει βάρους ή όγκου).

Για αποστολές άνω των 2 kgs θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος ,πριν την αποστολή του προϊόντος.

Για παραγγελίες άνω των 59,00 €, δεν χρεώνεστε μεταφορικά. Είναι δωρεάν!

** Εξαιρούνται τα κουτιά βάφτισης και οι λαμπάδες βάφτισης, όπου το κόστος αποστολής τους είναι 12,00 € λόγω του όγκου τους.

 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σου από το κατάστημα μας Γ.Μάτσου 10, Τ.Κ. 47100, Άρτα κατόπιν συνεννόησης, χωρίς επιπλέον χρέωση

Το κατάστημα είναι ανοιχτό σύμφωνα με το ωράριο του Ε.Σ Άρτας

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Η εταιρεία μας, έχοντας πάντα κατά νου την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, επιτρέπει την επιστροφή ή  αντικατάσταση ενός προϊόντος, με κάποιο άλλο, αρκεί το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να παραδοθεί στην αρχική του κατάσταση (συμπεριλαμβανομένης τυχόν συσκευασίας/αμπαλάζ) και να συνοδεύεται, απαραιτήτως, από την απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο.

Το αίτημα για την αντικατάσταση/επιστροφή  ενός προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται εντός 14  ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
• Τηλεφωνικά στο: 2681121426
• Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο
info@elenidimoleni.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το αίτημά σας, θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα, το οποίο θα επικοινωνήσει μαζί σας, εντός 2 (δυο) εργάσιμων ημερών, προκειμένου να σας ενημερώσει για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

 *Εξαιρούνται τα προϊόντα που φτιάχτηκαν κατά παραγγελία.

 Παρακαλούμε σημειώστε τα εξής:

  • Τα έξοδα αποστολής, τόσο του επιστρεφόμενου – στην εταιρεία μας – προϊόντός , όσο και του προς αντικατάσταση προϊόντος, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης, επιλέξει να λάβει το προϊόν του, με εταιρεία courier άλλη από αυτή που συνεργάζεται η elenidimoleni.gr,την ευθύνη για την ασφαλή και ακέραιη παράδοσή του, φέρει αποκλειστικά και μόνο ο πελάτης.
  • Επιστροφές, δεν γίνονται μέσω ΕΛΤΑ.
  • Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το elenidimoleni.gr ή στο 26811 21426 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος ,εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί από εμάς, επιβαρύνει την εταιρεία μας αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 14 ημερών.